20. 01. 2011.

moët & chandon champagne

Odabrala sam šampanjac za vas.
Kliknete li na gornju riječ 'šampanjac', pa unesete četiri jednostavna podatka, imat ćete FENOMENALAN doživljaj, razgledavajući ponuđeno... baš kao što sam ja imala.
Ako vam se čini jutro prerano za služenje pjenušavog užitka, 
varate se - uz fini doručak izvanredno ide Mimosa, cocktail (šampanjac i orange juice) koji se, recimo u Las Vegasu,  služi uz 'brunch' , jer je navodno učinkovit u liječenju mamurluka.
Uz to je ukusan, osvježavajući i razvedrava dan. Vjerojatno jednako djeluje i na radni četvrtak... 

4 komentara:

  1. Sva si otmjena. Takva se treba rodit i gotovo! To se ne uvjezba. Uzivam u blogu i tebi, draga!

    OdgovoriIzbriši
  2. Najljepsa hvala na preporuci i pohvali moga bloga na blogeri.hr, puno mi znaci! Mjesecima se nisam ulogirala na tu stranicu, a nisam niti blogala. Odlucila sam s Novom Godinom cesce pisati. Pohvale kao sto je tvoja me ohrabruju. Mojsalonzadruzenje je sad na mojoj listi za pracenje, odlican je! Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  3. I pardon, krivo sam napisala ime bloga u prethodnom komentaru :-( Tek sam sad primjetila, kasna je ura!

    OdgovoriIzbriši
  4. Hey, Dublin,
    samo nastavi, molim te!!!
    Ja sam se makla s blogeri.hr, jer se nisam vidjela u tom društvu...
    Razmaši se, piši samo, nastavi dalje, treba i tebi i drugima!
    Veeeliki pozdrav sve do tamo od mene!

    OdgovoriIzbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.

link within

Related Posts with Thumbnails