18. 10. 2010.

vodim vas u café germain

Cafe-brasserie CAFé GERMAIN u Parizu mogao bi biti odličan izbor ako osjetite potrebu da klasiku u sebi zamijenite alternativom! Bolje posjetiti stvarno ili virtualno ovaj eklektičan interijer i dobrodošlom se promjenom restartirati, nego tražiti prigodne proplanke gdje biste odveli mozak na pašu. 
Retro ambijent, jake nijanse žute, crvene, crne i bijele, 'pink' biljarski stol, detalj šahovske ploče na podu, te gigantska žuta skulptura koja predstavlja Sophie, prijateljicu francuskog umjetnika Xavier Veilhana, a koja se proteže kroz dvije etaže, čeka vas na adresi 25-27 rue de Buci u 6. arrondissementu, telefon je +33 1 43 26 02 93.

Znak raspoznavanja bit će knjiga 'Ljubav traje tri godine' pisca Frédéric Beigbedera, koja će stajati na stolu. Pridružite mi se, sjajno ćete se opustiti, uz ovakvu osvježavajuću promjenu. 

Broj komentara: 14:

  1. Predivno, Francuzi stvarno znaju!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Divno, jel' da!?!
    Znaju, znaju...

    OdgovoriIzbriši
  3. Narcisa de Kulis: evo da se ne moram zajebavat sa birokracijom,ja bih odmah skoknula tamo,popila jednu predivnu kavu i čaj,a knjiga mi je več na polici i čeka da je uzmem kao znak prepoznavanja....

    OdgovoriIzbriši
  4. Ako rijesis birokraciju olako, cekam te:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Narcisa de Kulis: eh Rea,i sama znaš da birokracija ide sporo;))))

    OdgovoriIzbriši
  6. Malo sale u ponedjeljak ujutro, ne skodi! Baci sve u valcer!

    OdgovoriIzbriši
  7. Nadia Bokulić: Ma koji fantastican ambijent, Rea! Uvijek mogu racunat na tebe da mi osvijetlis dan. Od srca ti hvala!

    OdgovoriIzbriši
  8. Silvana Tvrdic: Ludo uredjen prostor! Ovdje sigurno ne bi bila moja svakodnevna kavica..ali bih ponekad rado navratila..

    OdgovoriIzbriši
  9. Nadezda, volim kad ti obasjam dan, puuuno!!! Hello Chicago!

    OdgovoriIzbriši
  10. Silvana, ovo je samo za osvjezenje svakodnevnice!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  11. Nema sta-ti si zena s puno stila!!!
    I.D.

    OdgovoriIzbriši
  12. Silvana Tvrdic: Mi smo ovde mozda malo i " razmazeni" mogucnoscu izbora mjesta za izlaske pa ja odma u konkretno razmisljanje...hahaaa... Nema dileme da mi uvijek osvjezis dan..Sa znatizeljom i zadovoljstvom sve povirin.. :*

    OdgovoriIzbriši
  13. Hvala, Silvana, Silva, Siki moja!!!!!!!!!

    OdgovoriIzbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.

link within

Related Posts with Thumbnails