...ako se zateknemo u New Yorku, što bi bilo jako zgodno.
I ugodno, opuštajuće, zabavno... sexy.
The Lion – No.62. West 9th Street, West Village, New York +1 (0) 212 353 8400
Obožavam dobre restorane.
Njihova atmosfera na mene djeluje ljekovito.
Ovaj vikend bi mi trebala takva terapija.
Pravi, dobri restorani pružaju
kompletan užitak - ujedinjen izlazak s druženjem,
razgovor s pozitivnim djelovanjem okolnog genijalnog žamora,
ugodu nakon zadovoljenog nepca najboljim delicijama i božanskim nektarom
uz osjećaj da ste dio dobro raspoložene skupine ljudi koja je tu isključivo radi uživancije..!
like. ....zelim ici. ....na jesen...
OdgovoriIzbrišiNaravno ...
OdgovoriIzbrišiMeni je uvijek jako žao što taj žamor koji spominješ gore, ne možemo osjetiti i u našoj zemlji, jer naprosto ne možemo. Potpuno je drukčija atmosfera u pravim dobrim restoranima bilo gdje vani, nego kod nas. Na isti način doživljavam kao i ti! Divan restoran ovaj The Lion. Dobro jutro!
OdgovoriIzbrišiVesnica
Zoveš? :) Može! I'm IN! :)
OdgovoriIzbrišiTadeja, ovog vikenda biraj:
OdgovoriIzbrišifrench countryside ili The Lion!?!
Koliko god bih voljela vidjeti New York, ipak french countryside! :)
OdgovoriIzbriši:))) znala sam!!!! Dođi, čekam te!
OdgovoriIzbrišiSTIŽEM! Čekaj samo da riješim ovu nedjeljnu lijenu kasnojutarnju kavu i zgrabim torbicu! :)
OdgovoriIzbrišiMa, kakva torbica...skupi sebe, ležerno i komodno odjevenu i dođi. Vratila sam se odavno iz jutarnje šetnje, već ručak lagano miriše. U vrtu sam.
OdgovoriIzbrišiAjme Rea, 'ko će tebe stići, ja sam sva u usporenoj varijanti ..... da nismo mi zamijenile zemljopisne koordinate? ;)
OdgovoriIzbrišiNego daj mi ideju, kaj kuhaš? :)
Usporena sam i ja, ne brini, možda i usporenija.
OdgovoriIzbriši(Danas imam hobotnicu na hvarski - u pećnici 'podušena' s krumpirima,paprom u zrnu, ružmarinom, 'kapulom', peršinom, bijelim vinom, uz to salatu miješane vrste, pelješko vino VIP vrste i sladoled na voćnoj salati, te macchiato)
OK. sad mi činiš gricule! :) Mmmmm, dugo već nisam hobotnicu spremala, a priznajem da mi je tako u pećnici najdraža. Iako volim i dobru salatu od iste. Bez ičega, ništa krumpiri i tijesto! Mislim da će moji poslije tripica od grdobine ipak očekivati nešto konkretno, iako mislim da bi ih hobotnica u pećnici prilično zadovoljila!
OdgovoriIzbrišiAl' ja ću ti sigurno svratiti, samo malo utočat'! :)
Utočat i kušat božansko vino koje se ne prodaje, nego je samo za odabrane;)
OdgovoriIzbriši