19. 09. 2010.

hoće vam se ljubavni vikend?

Château De Christin je divno rješenje za vikend udvoje. Možda niste na vrijeme, eto saznali kako biste rezervirali već za idući tjedan, možda ni onaj naknadni, ali svakako vrijedi...razmisliti. 
Čemu razmišljati o recesiji, čemu se zamarati prolaznim tegobama financijske i slične prirode, kada život u međuvremenu neumitno teče i teče, a svi vapimo za filmskim odmorom barem jednom u životu, romantikom koja je postala božemiprosti demode i nevažna otkako su je pojeli životni, poslovni, osobni ili egzistencijalni problemi, čeznemo za opuštanjem u prekrasnom okruženju koje nije rustično kao što su mahom naše kuće za odmor, već nas dotiče otmjenost u kojoj nam proradi mašta...ah, kako ovo dobro zvuči, ne znam uopće što se tu više čeka!?! 
Glupo je čekati neku obljetnicu, k tomu 'okruglu' ili važnu...tada će rijetki imati volju krenuti prema Château De Christin.
Kao opciju nudim baš ovaj hotel, koji je ekskluzivan, sastoji se od samo pet soba u cijelom dvorcu iz 18. stoljeća.
Kad napustite udobne sobe namještene antiknim namještajem, možete šetati francuskim vrtom ili vrtom s ljekovitim travama, ljubakati se u sjeni prastarih stabala, ogledati se u jezeru, nepromišljeno se okupati u fontani i time zabaviti osobu s kojom ste došli u ovaj čaroban kraj na odmor. Vrlo je vjerojatno da ćete se nakon duuugo vremena oboje smijati (zaboravili ste kada ste zadnji put fizički osjetili salvu smijeha koja vas je prodrmala od vrha do dna) i zabavljati...osjećati se zbilja dobro.
Čeka vas jug Francuske, kao jedna od destinacija za neviđeni ljubavni vikend...kliknite ovdje i makar se virtualno izguštajte, jer i to je već nešto!
Barem meni.
Dakle, taj nas virtualni svijet zbilja 'izvlači'...
Jel' da sam dobru destinaciju odabrala!?!
Uvijek tu za vas vaša Marie Antoinette, s predloženim kolačima...

 glavnina via heartinprovence

4 komentara:

  1. Goga Selanec Barbieri: podsjetilo me je na nedavni boravak proslo ljeto, u francuskim alpama...kakav predivan mali hotelic, a sve u njemu podsjeca na Luja xiv!!!! imam negdje i slike....pa prije vise godina u Arlesu...(naravno drze ga homoseualci:-) koji je bio p...reeedivan...ogromne sobe s ogromnim krevetima...pogledom na uredjen vrt do detalja...
    i kao sto mnogi misle da si ne mogu priustiti-MOZETE!!! ne kosta nista vise nego odmaraliste na Jadranu, cak su nocenja jeftinija, a dozivljaj je rijetko ponovljiv! hmmm antireklama za nas turizam, ali je istina!!! ljudi, pravac u Provansu, autom, psom na zadnjem sjedalu (kao sto cemo i mi od sada pa zauvijek:-)...putovati sporednim cestama...voziti polako i ne zuriti se...gustati u svakom detalju.......ahhhhhhhh...

    OdgovoriIzbriši
  2. divota! sjecam se vasih prica! slazem se s tobom!!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Cuj me ti jedna Marie Antoinette,
    namjerno se ne zelim predstaviti nego ti kao anonimus napisati, da ti jesi prava Marie koja zna uzivati, koja je stvorena za razveseljavanje ljudi naokolo i s kojom je sigurno zabavno zivjeti!! Duhovitost tvoja uvijek uveseli srce moje, djevo bajna iznikla iz nekog drugog, boljeg vremena!! Vjerni pratitelj bloga ma gdje se zatekao na kugli. Postovanje i duboki naklon!

    OdgovoriIzbriši
  4. O, Williame, treba li djeva uopce izustiti koliko je znatizelja jaka da dozna tko li se krije iza ovakvih rijeci...
    Hvala vam, anonimni posjetitelju, velika hvala.
    Ljupkim kniksom, oborenim pogledom i s rumenilom koje se izdajnicki pojavilo na obrazima, pozdravljam ma koji dio kugle zemaljske
    Budite i dalje moj dragi gost!

    OdgovoriIzbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.

link within

Related Posts with Thumbnails