05. 11. 2010.

komadić raja

Ima jedno mjesto, rajsko mjesto za odmor, uživanciju, bijeg, opuštanje.
Krenite na Pag.
Kameni dvorac usred maslina vas čeka, spreman da vas razmazi do kraja - „Boškinac“ .
Naći ćete ga na usred guste borove šume, uz vinograde i maslinike, s pogledom na novaljsko polje koje odiše mirom stoljeća, koji će vas obaviti čim stupite u oazu koja vas smjesta ispuni pozitivnom energijom, spokojem, ugodom. 
Malko ćete možda biti omamljeni mirisom borova i zaljevskog bilja, svježeg sijena.
Vi biste luksuzno odsjeli usred tog mira?
Imate hotel.
Hotel Boškinac dobitnik je 'Plavog cvijeta' Hrvatske Turističke Zajednice, dobitnik je i prvog 'Adriana' za najbolji mali hotel u Hrvatskoj, po anketi 'Slobodne Dalmacije' i najvećeg tour operatera u zemlji Adriatica.net-a, dobitnik je posebnog priznanaja HTZ-e za poseban doprinos u uređenju autohtonog hotelskog ambijenta, kao i brojnih gradskih i županijskih priznanja za doprinos u turizmu.
Hoće vam se gurmanski užitak?
Imate vrhunski restoran.
Garantiranu harmoniju okusa i mirisa nudi njihov restoran sa svojom autorskom i kreativnom kuhinjom baziranom na lokalnim sezonskim namirnicama, s domaćim biljem i začinima, u čaroban i uzbudljiv svijet ambicioznog kuhanja.
Skloniji ste ugođaju konobe?
Čeka vas konoba.
Konoba pruža specifično naglašen ruralni ambijent u podrumu, te nudi tradicionalne gastronomske delicije u kombinaciji s kućnim vinima. Prigodna je za održavanje degustacija, vinskih proba, organiziranih večera uz dalmatinske klape, te uživanja u domaćim specijalitetima kao što su nadaleko poznati paški sir, dalmatinski pršut, skuta, inćuni, domaće maneštre, novaljski makaruni, pečena paška janjetina, riba, jadranske lignje i druga jela iz njihove bogate tradicionalne gastronomske baštine.
Ljubitelji ste dooobre kapljice?
Odlično vino. Jučer probala osobno!
Vinarija Boškinac stare je obiteljska tradicija. Ovdje se njegovala proizvodnja vina stoljećima, a vinski je podrum bio okosnica obiteljskog načina života.
Na šest hektara zasađeno je oko 30 000 čokota Cabernet Sauvignona, Merlota, Gegića, Chardonaya i Sauvignona. Njihova su vina na tržištu pobudila izniman interes i tu svakako treba spomenuti Cuvee Cabernet Sauvignon i Merlot, koji se toči u najprestižnijim hrvatskim restoranima i dobitnik je više nacionalnih nagrada i priznanja. Sva crna vina odležavaju u malim hrastovim bačvicama dvije godine, a na tržište izlaze potpuno zrela nakon 3-4 godine. U ovim vinima osjetit ćete snagu juga i kamenog otoka, ali i eleganciju pripitomljenog temperamenta.
Želite vjenčanje posebno, romantično, divno?
Jedinstveni prostor i krajolik pruža mogućnosti organiziranja romantičnih vjenčanja iz snova... Usred novaljskog polja, blizu hotela, nalazi se mala crkvica Sv. Antona, dok je crkvica Sv. Marije, smještena uz more. Starost crkvica te njihova jednostavnost naglašava intimnost i romantičnost prigodom vjenčanja.
Ljubazno osoblje i vlasnici hotela znalački pomažu oko svih detalja prilikom organiziranja savršenog vjenčanja.
Vaša firma ima posebno dobar tretman prema zaposlenicima, uvijek nanovo iznenadi i zbog toga posluje izvanredno!?!
Mali obiteljski hotel idealno je mjesto za organiziranje team buildinga, work shopova i poslovnih sastanaka. U pitomom ambijentu pronaći ćete mir, inspiraciju i ideje za postizanje novih poslovnih uspjeha, kao i opuštanje uz razne sportsko rekreativne i zabavne aktivnosti u skladu sa vašim potrebama.
Vinske probe i degustacije...romantičan medeni mjesec...ljubavni vikend...odmor od stresa...obiteljska okupljanja.?
Ma, sve ćete pronaći ovdje!

Broj komentara: 6:

  1. Drago mi je da ovo postoji!Je li ovo placeni oglas:))Savrseno slozen post,savrseno sve od slika do linkova do muzike!!!!!SUPERRR!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Would love to visit this place. Looks great, the food, the sun, the atmosphere! Must see it sometime soon.

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala na preporuci,ovo zbilja izgleda rajski!!!Odlicno koncipiran post!!!Odlican blog!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Obozavam ovo jedino za mene rajsko mjesto u Hrvatskoj, gdje se islo u sofictiranost interijera, eksterijera, posluge i hrane.
    To mi je nada da ce mozda i drugi poceti slijediti takav primjer.MG

    OdgovoriIzbriši
  5. Priustili smo si dva dana medenog mjeseca tu. Hvala ti sto si me podsjetila. Slika Josipa i Ranka u ljetnom izdanju je na nihovoj terasi.MG

    OdgovoriIzbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.

link within

Related Posts with Thumbnails