05. 07. 2010.

produljite taj osjećaj

via prettyspace
Većina državljana ovaj vikend je iskoristila za posjet svojim vikendicama, vilama, kućama za odmor, ladanjskim rezidencijama.
Oni koji nemaju niti jedno od nabrojenih, baš imaju u planu domoći se ljetne adrese.
Oni koji nemaju ni u planu nešto slično, imaju neprocjenjivi užitak pogledati lijepe fotografije tih kuća za opuštanje i za okupljanje obitelji, prijatelja ili im je to jedna od mentalnih slika u koju sebe teleportiraju kada im splasne životno raspoloženje.
Vrlo je vjerojatno da je ovaj početni vikend prošao u velikom poslu, dekonzerviranju kuće, uništavanju insekata i njihovih leševa, čišćenju, pranju, osvježavanju, čupanju korova, sadnji novih biljaka, postavljanju novih tendi, suncobrana i u ostalim radnim akcijama. To je onaj gori dio imanja vile.
I niste se ni okrenuli, ni pošteno okupali, ni nadisali jodiranog zraka, a već se drmusate, truckate ili valjate, ovisno o prijevoznom sredstvu, prema kući. Istog trena kako ste stigli, svi zatraže večeru (joj, ludog naroda, samo bi jeeeliiiiiii), a još morate sebe pripremiti za sutrašnji posao, kosa, nokti uništeni zemljom, ovo, ono.
Sve vas boli kada se konačno opružite u svojoj postelji, a misli vam nekako nezadovoljne...da ste barem mogli ostati još tamo. Ali, niste. Jer, još vam nije započeo godišnji odmor.
Eh, zato sam tu ja s mojim idejama koje će vas na neki vama svojstven način inspirirati, a time ćete misli vratiti u opuštajući krajobraz gdje ne vlada gradski stres.
alan faena.uruguay
alan faena. uruguay
by brian andriola
car-moebl
Willie Sanchez, Marcela Escalada
lisa teague
laura ocampo
laura ocampo
laura ocampo
Nona von Haeften, Mallorca
Nona von Haeften, Mallorca
via beauty in everything
via amazonaws
via beauty in everything
via decorology
via nice room
via nice room
via prettystuff

Broj komentara: 9:

  1. Srećom još nema povratka u civilizaciju;-)))) Ali lajkam posebno bile kužine, za cilu godinu su!
    dijana k.

    OdgovoriIzbriši
  2. milo mi je, lijepa gdjo. Dijana!

    OdgovoriIzbriši
  3. obožavam prelistavati i analizirati slike interijera (a pogotovo kuhinja) različitih stilova, koncepata, boja, ideja, inovacija,pa upregnut vlastitu maštovitost i pri tom lebdit prema oblaku trenutaka kad/kako ću svoju urediti. ideje spremne, čeka se financijer :))

    slike ludilo, a danas mi posebno paše 7. od dole!

    OdgovoriIzbriši
  4. financijera je nesto teze naci, a da ga pri tome volis, da te uzbudjuje, da je njezan, da te nasmijava, da je zdrav u svakom pogledu...doduse.
    sve te ideje koje se roje u tebi, cine te tako posebnom!
    hm, 7. od dole....da, rekla bih prema izboru, da si malo umorna od svega, pa cak i od pozitive, da bi vrlo rado isla na ODMOR, daleko od svih, ali niposto sama...hoce ti se romantika i senzualnost, odnosno na RASKOSNOM odmoru bi bila s nekim gosp.Pravim! pogodila!?!

    OdgovoriIzbriši
  5. još koji dan i karavana kreće prema ladanjskoj kući koja će poprimiti novi izgled;))))
    danijela d

    OdgovoriIzbriši
  6. divotaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ne zaboravi nasu kaficu, izmedju radova na shabby chicu! lipo li je imati vlastitu ladanjsku kucu, a?

    OdgovoriIzbriši
  7. čim smjestim životinje,iskrcam teret,dolazim u Split na kavu kao prava gospođa......
    danijela d

    OdgovoriIzbriši
  8. Draga gospodjo, jedva te cekam! ! !

    OdgovoriIzbriši
  9. ahahahaha, kao da slušam kasnonoćne astro savjete na tv-u. doduše pogođene savjete!!

    a Pravi je klimavo-prolazna kategorija...mozda za sada. mada teško vjerujem da bi me netko mogao dugoročno svaki dan iznova nasmijavati.a to mi se čini najbitnije :)

    OdgovoriIzbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.

link within

Related Posts with Thumbnails