25. 07. 2010.

povratak s Marsa

Svako fantastično putovanje završava popriličnim treskom u svakodnevni život. Kao i nakon razvoda, tako i nakon pamtljivih putovanja, sebi treba dati malo vremena da se slegnu dojmovi, euforija splasne, energija se povrati, misli se srede. 
I ne bih mogla reći da je povratak ružan, niti razočaravajući, samo se nekako radi o lebdenju... Sjedim u svom čardaku ni na nebu, ni na zemlji i misli mi kovitlaju. Javljam se gostima salona i to ne obično, nego s dragošću! Prenosim svima pozdrave bogatih, slavnih, elegantnih, poznatih, otmjenih...
Predvečernje doba je. Istuširani? Sređeni? S osjećajem današnjeg sunca na koži? Par kapi parfema negdje već, na sebi? Relaksirani? Poslužite se. U ovo doba serviram hladni pjenušac! Pridružite mi se.

2 komentara:

  1. ovde nema botun za like? well, rosa likes this!
    dobrodošla u stvarnost, zahladilo je.

    kao sto se i očekuje, obooožavam ovakve slike, kako bi se zvao taj stil (nesto kako preteca pop arta, avantgarda)? imam ih hrpu s putovanja na tavanu :))

    OdgovoriIzbriši
  2. naravno da lajkaš, Rosa. navikla sam već na 'istost', pa se ne iznenađujem suviše. jasno da ti je jasno da i ja obooooooooožavam ovakve postere. to je to.

    OdgovoriIzbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.

link within

Related Posts with Thumbnails