24. 05. 2010.

happy birthday, sweet Summer!

(na slici: mala 'nevistica' Summer)
 U dalekoj Australiji nalazi se slatka djevojka, ona koju ljubi moj Sin. Rastali su se u Kaliforniji i svatko je otišao na svoju stranu svijeta provesti u okrilju obitelji ljetni raspust, nakon iznimno (!) uspješne studijske godine.
Sada, zahvaljujući cvrkutanju preko Skype-u, cvjeta ljubav među kontinentima i svima stoji zalijepljen osmijeh na usnama...
Sin je, neposredno pred rastanak, kako se dolikuje u tom inozemnom svijetu, upoznao njezine roditelje koji su doputovali po kćerku u Ameriku.
To ama baš nema veze s upoznavanjima iste vrste koji se upriličavaju u našim krajevima, tipa...odmah darivanja i to pretjerana po principu "nek' se zna", majke u presvečanim haljinama, izrečene ozbiljne namjere goluždravih momaka surovim očevima koji pogledavaju podozrivo možebitnog novog člana obitelji, janjac koji se vrti u blizini, dogovor oko predstave vjenčanja koja mora biti makar najbolja u gradu, praktično upoznavanje u isti mah i ostatka obitelji koji uključuje tetke, stričeve, grupirane rođake i ostale koji pripadaju plemenu dok se mladi par drži za 'obećane' ruke koje proviruju njoj iz koktel haljine nježne boje, a njemu iz maturalnog odijela, ako još uvijek stane u njega...nekako.
Ne, ovo je bio ogled modernog tipa, gdje su se roditelji i jedna od tri McLeod's Daughters uvjerili da je 'boyfriend' njihove miljenice pristojan, drag, normalan, simpatičan i "u redu". Sin je dobio visoku prolaznu ocjenu, večera je bila opuštena, kontakt uspostavljen.
Kada je ostao na trenutak nasamo s malom australskom tenisačicom koja mu je zarobila srce i koju već neko vrijeme grli u sunčanoj Kaliforniji, poklonio joj je narukvicu za rođendan...da,da... ima i tavih primjeraka... bez obzira na vrlo mlade godine. Oni, vjerojatno, stasaju naknadno u Mr Big-a.

Nije to sve! Rođendan slatke Aussie je danas. S obzirom na osmosatnu razliku, prije par sati ga je ona nazvala, razdragana i uzbuđena što je na vrata dobila divnu ružu u kutiji... Taj internet je doista čudo i Sin je naručio u lokalnog australskog 'floriste' da na današnji rođendan na njezina vrata stigne divna crvena ruža...
Nije li to...divno!? Ženske!?!
glazbena želja:

3 komentara:

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.

link within

Related Posts with Thumbnails