11. 08. 2010.

kad ste zadnji put kupili cvijeće?

Broj komentara: 10:

  1. Svake srijede kupim cvijeće (uglavnom ljiljane),ali nažalost ne pamtim kad sam ga zadnji put dobila bez nekog posebnog povoda. Šmrc!

    OdgovoriIzbriši
  2. Draga Lidija, nisi jedina koja ne pamti kada si bez 'svecarskog' povoda primila cvijece u ruke...Mozda se trebalo udati izvan Dalmacije!?! :)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala Inja. Trudila sam se izabrati fotografije koje ce djelovati blagotvorno i inspirativno u isti mah...i jos malko razveseliti nam svima dan.

    OdgovoriIzbriši
  4. Goga Selanec Barbieri:
    Rijetko si kupim sama. a znas kako moj srdjan, krene po cvijece pa dodje sa puslekom rotkvica! ali i to mi je super! :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. ...hahaha, to je diiiivno!!! Dasa.

    OdgovoriIzbriši
  6. Predivne fotografije, upravo inspirativne, pravi melem za oči i za dušu..i redovito se pitam gdje ih samo nalazite!??

    OdgovoriIzbriši
  7. eto...internet cuda cini:)))))
    obozavam divne slike i zato ih 'iskopam' pa podijelim s vama ovdje u salonu i to mi je neopisivi uzitak!

    OdgovoriIzbriši
  8. Rea, predivne fotke.
    Znas li da sam radila u flower shopu, dok sam studirala? Pa cak i dan danas, kad su praznici poput Majcinog Dana, Valentinova, ili pak ako je veliko vjencanje ili sprovod, uskocim u taj flower shop kao free lancer i uvijek se iznova s gustom poigram bojama, mirisima, kreacijama i lijepotom cvijeca.
    Kao i moj pape, inzistiram na obaveznom cvitu na stolu, pa i ako nije cvit, moze i veliki list, ubran u dvoristu, grana vocke, strucak bosiljka ili hot chilli papricica, stosta toga moze biti zgodan aranzman.
    Flower power!

    OdgovoriIzbriši
  9. Draga Sanda,ne cudi me da si i floristica:))) uh,kako ja to volim..! I kod mene mora biti nekakav cvijet,list,grana to me raduje, znaci mi i sto puta dnevno mi pogled privlaci, uvijek nanovo s uzitkom!!! Meni je to od - mame:) hvala na komplimentima za izbor fotografija! Jedva cekam vidjeti sto je lutkarica napravila,radujem se unapred!!!

    OdgovoriIzbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.

link within

Related Posts with Thumbnails