18. 08. 2010.

Holly Dyment

Holly Dyment je dekorater interijera iz Toronta. Neobično mi se sviđa njezino spajanje živih boja na privlačan način koji ne 'ujeda' oko, nego daje životnu radost i prostor čini vrlo jedinstvenim. Držim da će samo vrlo smjele osobe posegnuti za ovim vrelim bojama, istovremeno ih doista doživljavajući kao iskazivanje osobnosti. Osim smjelosti, dodala bih da su to bez daljnjega hrabre osobe, neovisne u svakom pogledu, bujnog unutarnjeg svijeta, koje karakterizira živost, nepresušna mašta, koje su zadovoljne svojim poslom i prepune ciljeva za budućnost. Sviđa mi se.

Broj komentara: 10:

  1. Jako mi se sviđa.Tako smirujuće,a opet sve živo. To može postić samo vrhunski znalac.Ja bi onakve pločice u banju!

    OdgovoriIzbriši
  2. I meni! Ja bih vrlo rado zidne tapete s pete slike! Hvala na komentiranju, dear Lydia:)

    OdgovoriIzbriši
  3. OSVJEŽAVAJUĆE I SMJELO :)
    nema više smisla iz posta u post ponavljati da su slike super, zar ne?!

    u st-u se otvorio kafić u ulici hrvatske mornarice nasuprot ASK-a, u novogradnji, unutra LUDILO: moderno a uz dašak istoka, veselo, svaki detalj pomno uklopljen....uz to kombinacija mojih omiljenih boja za interijer: crno, bijelo i lila. divni zidni tapeti, kristal-lusteri i ČAK skulptura u wc-u...totalno sam pala! mislim da bi ti se moglo svidit za popit kavu :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Govoris o 'mom' cafeu ALTER EGO,hahaha!!! Divan i ljeti i zimi! Mislim da bi ok mom povratku mogle tamo popiti kavicu u duetu! Znala sam da ce ti se ove slike svidjeti,smjela Deo:)))

    OdgovoriIzbriši
  5. Jedno je sigurno,zena si sa stilom i to izuzetnim.Mislim da je to vise nego ocigledno.bravo!

    OdgovoriIzbriši
  6. Drago Anonimno, puno hvala.

    OdgovoriIzbriši
  7. ahaha, DA! nisam bila sigurna u ime, a mislila sam da je to noviji kafić...kava/druženje SVAKAKO,bas se veselin :)
    sretan put, čekam(o) slike, misli, putopis....

    OdgovoriIzbriši
  8. relativno noviji, je.
    veselim se i ja kavici!
    hvala na zeljama za moju svakogodisnju turneju koja me jedino i skroz oporavi...a, kakva li cu tek onda biti...strah me i promisliti....c,c,c:)))))

    OdgovoriIzbriši
  9. Predivne su boje...Slično imam i sama,svaka prostorija u kući je druge boje, a svaka ima i jedan manji zid u sivoj boji, radi kontrasta...Kuhinja je crvena,dnevni boravak violet ljubičasti, dječja soba ima dva plava i dva narančasta zida,spavaća soba je zelena, toliko umirujuća, i predsoblje je u istoj zelenoj...
    Rea, ponovno krasan odabir fotografija..Anonimna gospođa je to jako lijepo rekla,slažem se s njom u potpunosti...

    OdgovoriIzbriši
  10. Draga Nado, odusevljena sam sto imas 'zarku' kucu!!!!!Jesu, boje su PREDIVNE!!!!!! Ali, to mi ide uz tako kreativnu osobu! Mozda jednom i objavis fotke svoje crvene kuhinje, ljubicastog dnevnog.......!!! Hvala ti na komplimentu.
    I sto me pratis:)

    OdgovoriIzbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.

link within

Related Posts with Thumbnails