01. 08. 2010.

grounds for sculpture

Da mi je bliže Hamilton, New Jersey, posjetila bih Grounds For Sculpture, nauživala se ljepote, mira, posebnosti, pustila misli na slobodu, regenerirala dušu i veličanstveno se vratila u vlastiti život nakon elegantnog ručka u restoranu sred ambijenta poput sela sa slika Claude Moneta.
Drugo je već pitanje da li bih imala pratnju za ovu vrstu užitka...malo me ražaloste takva razmišljanja, ali odmah i zaključim da mi ni samoj ne bi bilo loše.
Ne možeš imati baš sve u životu, jel'!?!
Neminovno se sjetim i vesele grupacije koja sačinjava većinu stanovništva države u kojoj živim, koja je okupirana većinom koja ne mari 'ni pišljivog boba' za ovakvu vrstu ljepote, jer "nema do janjetine, ni sajma pravih (i lažnih) dizajnerskih artikala, natjecanja prestižnom markom automobila, a čak ne puštaju ni 'cajke'..." Ali, ni ne treba ulaziti u analizu stanja koje nam je svima itekako poznato i jasno.
Sigurna da postoje oni kojima će ovo biti divno kao i meni, dijelim s njima ljepotu koju sam posudila iz privatnog albuma jedinstvene osobe koja je u ovome guštala ovih dana.

Broj komentara: 5:

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.

link within

Related Posts with Thumbnails